Ανήλικη πέθανε σε δομή μεταναστών στον Πειραιά: Συνελήφθη η παιδίατρος
Δομή φιλοξενίας προσφύγων (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣΑνήλικη που διέμενε σε δομή μεταναστών στον Πειραιά, κατέληξε από αδιευκρίνιστα αίτια, όπως ενημερώνει η ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή της.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες (5/12/2024) από νοσοκομείο σχετικά με θάνατο ανήλικης.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική Αρχή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος παιδιάτρου της δομής για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η κατηγορούμενη συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της αρμόδιας Εισαγγελίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Έβρος: Συνελήφθησαν 13 μετανάστες - Εντοπίστηκαν με μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών
ΧΡΗΜΑ
Τουρισμός για όλους 2026-2027: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων - Ποια ΑΦΜ παίρνουν σειρά
12:25
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Ιατρική Σχολή του δημόσιου Βρετανικού Πανεπιστημίου Keele στην Ελλάδα: Ένα νέο πρότυπο για σπουδές
12:20
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεκίνησαν οι αυτοψίες στο Πόρτο Γερμενό - Δεκάδες σπίτια χαρακτηρίζονται «κόκκινα»
12:20
ΚΟΣΜΟΣ
Συναγερμός στην Γερμανία: Αεροπλάνο cargo συγκρούστηκε στον αέρα με «άγνωστο αντικείμενο»
12:12
ΕΛΛΑΔΑ