Σορός νεαρού εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο Πόρτο Ράφτη
Σκάφος του Λιμενικού
INTIMEΣυναγερμός σήμανε την Παρασκευή (6/12) στο Πόρτο Ράφτη μετά τον εντοπισμό νεαρού άνδρα σε προχωρημένη σήψη στη θάλασσα.
Τη σορό του εντόπισε κυβερνήτης ερασιτεχνικού σκάφους που ειδοποίησε το Λιμενικό. Το πλήρωμα ανέσυρε το πτώμα, με τη συνδρομή ενός ιδιώτη δύτη και αλιευτικού.
Η σορός είναι αγνώστων στοιχείων, ηλικίας περίπου 20 με 30 ετών, ύψους περίπου 1.70-1.80εκ. και κανονικής σωματικής διάπλασης. Μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο (Αγία Όλγα), ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής – τοξικολογικής εξέτασης και λήψης γενετικού υλικού (DNA).
Να σημειωθεί πάντως, ότι στην περιοχή αναζητούνταν τα ίχνη ενός 22χρονου.
Διενεργείται προανάκριση από το Α΄ Λιμενικό τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόρτο Ράφτη: Βρέθηκαν στα βράχια προσωπικά αντικείμενα του 22χρονου που αγνοείται
Το κύμα ψύχους απειλεί καλλιέργειες σε Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια (χάρτης)
18:52
Το «ευχαριστώ» της Μαρέβα Γκραμπόβσκι- Μητσοτάκη στους γιατρούς του ΕΣΥ: «Είδα τι σημαίνει ανθρωπιά»
18:43
Δίκη για τα Τέμπη: Κλείνει για εργασίες η αίθουσα μετά την αυριανή δικάσιμο - Διακοπή για ένα μήνα (vid)
18:34
Αντιδράσεις και σφοδρή κριτική στα social media για ασιατικό στερεότυπο στο The Devil Wears Prada 2
18:26