ΕΛΛΑΔΑ

Έχουν σε βίντεο τον άνδρα που ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας

Έχουν σε βίντεο τον άνδρα που ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νεαρό άτομο, αδύνατο, χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και ντυμένος με μπλούζα και ρούχα σκούρου χρώματος ήταν ο δράστης της επίθεσης και ξυλοδαρμού του διοικητή της Τροχαίας πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας.

Το βίντεο που επεξεργάστηκαν οι Αρχές από κάμερα που υπάρχει στην περιοχή δείχνει τον νεαρό να χτυπά πισώπλατα τον αστυνομικό με μπουνιές και μάλιστα να αρπάζει το πηλίκιό του μόλις αυτός πέφτει στο πεζοδρόμιο.

Το υλικό δεν βοηθά περισσότερο όμως την ΕΛΑΣ καθώς δείχνει ελάχιστα το πρόσωπο του νεαρού ενώ δεν υπάρχει υλικό από κάμερες που να δείχνει το δρόμο διαφυγής του δράστη.

Πάντως σε συνδυασμό με την κατάθεση του διοικητή της Τροχαίας, οι Αρχές γνωρίζουν ότι μια παρέα νεαρών σταμάτησε τον αστυνομικό αμέσως μετά το τέλος πορείας στα προπύλαια από αντιεξουσιαστές, για να τον ρωτήσουν ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί.

Όταν εκείνος απάντησε και γύρισε την πλάτη του για να φύγει, δέχτηκε πισώπλατα τα χτυπήματα από νεαρό άτομο που του πήρε ως " λάφυρο" και το πηλίκιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ