Εφτά οι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Γλυφάδα – Μέλη της τουρκικής μαφίας
Εφτά ήταν τελικά, τα άτομα που πήραν μέρος χθες το πρωί στην εκτέλεση στην περιοχή της Γλυφάδας, με δύο νεκρούς και έναν τραυματία.
Από χθες, οι Αξιωματικοί του Οργανωμένου εγκλήματος έχουν ζητήσει από την Τουρκία, μεσώ της Interpol, στοιχεία για το σε ποια εγκληματική οργάνωση ανήκουν δράστες και θύματα, καθώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι πρόκειται για τουρκική μαφία και αντιμαχόμενες, αντίπαλες ομάδες με δράση στο οργανωμένο έγκλημα.
Ως πιθανότερο σενάριο, οι Έλληνες αξιωματικοί εξετάζουν η χθεσινή εκτέλεση να ήταν αντίποινα για την δολοφονία τούρκου μαφιόζου στην περιοχή της Κυψέλης.
Δράστες και θύματα είχαν βρει καταφύγιο στη χώρα μας και είχαν υποβάλλει αιτήματα ασύλου.
Οι δύο συλληφθέντες αρχικά προσπαθούσαν να μπερδέψουν τις ελληνικές Αρχές, έπεσαν όμως γρήγορα σε αντιφάσεις και τα στοιχεία σε βάρος τους ήταν συντριπτικά.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Αγγλία – Αργεντινή: Από τα Φώκλαντ στο «χέρι του Θεού» και την κόκκινη κάρτα του Μπέκαμ
10:35
Η προβολή της οθωμανικής κληρονομιάς, το άνοιγμα στις ΗΠΑ και το παράθυρο για τα F-35
10:30
«Και μου γύρισε την πλάτη»: Η αντίδραση της γιαγιάς της Μάρως Κοντού που την είχε «στοιχειώσει»
10:22
Τραγωδία στη Μεσσηνία: 48χρονη τουρίστρια πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
10:20