Εφτά οι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Γλυφάδα – Μέλη της τουρκικής μαφίας
Εφτά ήταν τελικά, τα άτομα που πήραν μέρος χθες το πρωί στην εκτέλεση στην περιοχή της Γλυφάδας, με δύο νεκρούς και έναν τραυματία.
Από χθες, οι Αξιωματικοί του Οργανωμένου εγκλήματος έχουν ζητήσει από την Τουρκία, μεσώ της Interpol, στοιχεία για το σε ποια εγκληματική οργάνωση ανήκουν δράστες και θύματα, καθώς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι πρόκειται για τουρκική μαφία και αντιμαχόμενες, αντίπαλες ομάδες με δράση στο οργανωμένο έγκλημα.
Ως πιθανότερο σενάριο, οι Έλληνες αξιωματικοί εξετάζουν η χθεσινή εκτέλεση να ήταν αντίποινα για την δολοφονία τούρκου μαφιόζου στην περιοχή της Κυψέλης.
Δράστες και θύματα είχαν βρει καταφύγιο στη χώρα μας και είχαν υποβάλλει αιτήματα ασύλου.
Οι δύο συλληφθέντες αρχικά προσπαθούσαν να μπερδέψουν τις ελληνικές Αρχές, έπεσαν όμως γρήγορα σε αντιφάσεις και τα στοιχεία σε βάρος τους ήταν συντριπτικά.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Η Σαουδική Αραβία χτύπησε το προπύργιο των Χούθι στην Υεμένη
20:27
Ολονυχτία στο λαϊκό προσκύνημα του Μαζωνάκη: Με δάκρυα και τραγούδια το τελευταίο αντίο
20:25
Ηράκλειο: Μάχη για τη ζωή του δίνει στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ 15χρονος μετά από τροχαίο
20:16
«Για τη Σκωτία θα μιλήσω μία άλλη μέρα», λέει ο Τραμπ μετά την Ιρλανδία
19:57