Κακοκαιρία: Καταιγίδες στην Ήπειρο, πλημμύρισαν τα Σύβοτα
Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού στην Ήπειρο, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται από τη νύχτα της Δευτέρας.
Η επιδείνωση του καιρού, για την οποία είχε προειδοποιήσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, χτυπά κυρίως τις παραθαλάσσιες περιοχές της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στα Σύβοτα.
Η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχε σαν αποτέλεσμα οι δρόμοι του παραθαλάσσιου θέρετρου να μετατραπούν σε ποτάμια.
Κάτοικοι και παραθεριστές έκπληκτοι αντίκρισαν τους πλημμυρισμένους δρόμους, αλλά και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα που είχαν «πνιγεί» στις λάσπες, από τα ορμητικά νερά που αναζητούσαν διέξοδο προς τη θάλασσα.

Πηγή: epiruspost.gr


Πηγή: epiruspost.gr

Πηγή: epiruspost.gr
Έντονα καιρικά φαινόμενα αναφέρθηκαν και στην Πάργα, ενώ από τα ξημερώματα βρέχει σε Ιωάννινα και Άρτα, χωρίς προς το παρόν να έχουν αναφερθεί ζημιές ή προβλήματα.
Μεγάλη είναι η ολισθηρότητα που παρατηρείται στο οδικό δίκτυο και αρκετά τα τροχαία που σημειώνονται. Το πιο σοβαρό, σύμφωνα με το epiruspost.gr έγινε στην Εθνική Ιωαννίνων Άρτας, κοντά στο Μπζάνι όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα.
«The Violinist»: Η πρώτη ταινία από τη Σιγκαπούρη με το κορυφαίο βραβείο στο Φεστιβάλ του Ανεσί
13:25
Πυρκαγιές: Οι περιοχές της χώρας που θα βρεθούν την Τρίτη σε «κίτρινο» συναγερμό
13:18
Συνελήφθησαν οι γονείς του 5χρονου που παρασύρθηκε με φουσκωτό στρώμα στη Λήμνο
13:18
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την ακρίβεια στο Μαξίμου - Στις 14:00 ανακοινώσεις
13:12