Αίσιο τέλος για τον 14χρονο που εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα
Το σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΑίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 14χρονου Μοχάμαντ Ισμαέλ, ο οποίος εξαφανίστηκε χθες από τον Αγ. Παντελεήμονα.
Καταλυτικό ρόλο στον εντοπισμό του ανηλίκου διαδραμάτισε η άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert εχθές 10/12/24 κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς και η κλήση από πολίτη που αναγνώρισε και ενημέρωσε έγκαιρα το Χαμόγελο του Παιδιού, συμβάλλοντας στην ασφαλή ανεύρεσή του.
Συγκεκριμένα, ευαισθητοποιημένη εκπαιδευτικός η οποία αναγνώρισε τον Μοχάμαντ Ισμαέλ κάλεσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».
Άμεσα ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και ο ανήλικος εντοπίστηκε στο Σταθμό Λαρίσης, συνοδευόμενος από ενήλικο άνδρα ενώ ενδεχομένως σκόπευε να ταξιδέψει με τρένο.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Μοχάμαντ Ισμαέλ για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αίσιο τέλος για τον 60χρονο που αγνοούνταν για μέρες στα Χανιά
Εντοπίστηκαν τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί στη Ρόδο
SPONSORED
Μηχανισμό διαχείρισης της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ φέρνει το Ιράν
15:12
Κικίλιας στο Συνέδριο ΝΔ: «Η ταυτότητά μας δεν μπορεί να αλλοιωθεί από κανέναν»
15:11
Κεραμέως στο συνέδριο ΝΔ: «Καταφέραμε να ρίξουμε την ανεργία στο χαμηλότερο των τελευταίων 18 ετών»
15:01
Bloomberg: Η Τουρκία σχεδιάζει αγωγό καυσίμων ενός δισ. για εφοδιασμό συμμάχων του ΝΑΤΟ
15:00