Συναγερμός στη Σαλαμίνα για την εξαφάνιση 18χρονου
Την εξαφάνιση ενός 18χρονου ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» την Πέμπτη (12/12), σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.
Πρόκειται για τον Χ.Λ., με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να προχωρά άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Χ.Λ. έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε όταν εξαφανίστηκε.

Άμεσα, κινητοποιήθηκε η ειδική εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας για να συνδράμει στην κινητοποίηση για την αναζήτησή του, ενώ οι άνθρωποί μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια για την άμεση υποστήριξη τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου από τον Άγιο Παντελεήμονα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόντρα Πλεύρη - Κωνσταντοπούλου για το μεταναστευτικό: «Και τον Θεμιστοκλή θα κατηγορούσατε για push back» - «Οι θέσεις σας είναι γνωστές»
16:43
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 115 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιανουάριο
16:36
ΚΟΣΜΟΣ
Ζελέσνκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να ανταλλάξει drones με πολωνικά μαχητικά
16:32
ΕΛΛΑΔΑ
Έκρηξη σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά: Εσπευσαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ
16:31
ΕΛΛΑΔΑ