Αναβαθμίζονται οι βάσεις της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων - Ποιες υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες
Σε αναβάθμιση των βάσεων της προχωρά η Γενική Γραμματεία Πληροφορίακών Συστημάτων. Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 23:00 έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 05:00.
Στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση των υποδομών καθώς και της απόδοσης και της ασφάλειας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχωρά σε έκτακτη αναβάθμιση των υποδομών Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων.
Ποιες υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμές
Κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα δεν θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες που σχετίζονται με:
- Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών TAXISnet (υπηρεσίες gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ κ.α.)
- Υπηρεσίες όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΨΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης
- Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, όπως TAXISnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗΠΕΕΚ κ.α..
Όπως και στις προηγούμενες εργασίες αναβάθμισης υποδομών, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, προκειμένου να είναι μικρότερη η επίπτωση από τη μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αναβαθμίζονται οι βάσεις της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων - Ποιες υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες
Περού: Ανθρώπινος σκελετός 1.400 ετών βρέθηκε σε αρχαία τελετουργική κατασκευή στη Λίμα
10:36
Ηγουμενίτσα: Μάχη για την ζωή της δίνει η 24χρονη που την χτύπησε με το ΙΧ ο σύντροφος της
10:27
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 90η ΔΕΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
10:20
Νεπάλ: Πάνω από 1.100 νεκροί από τις φονικές πλημμύρες- «Μειώνονται οι ελπίδες να βρεθούν επιζώντες»
10:20