Προφυλακιστέος ο 66χρονος που αποπλάνησε με σοκολάτες 7χρονο αγόρι στην Ορεστιάδα
Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή Ορεστιάδας, ο 66χρονος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (07/12) στην Ορεστιάδα για «γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής» σε βάρος ενός 7χρονου παιδιού.
Ο 66χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο και απολογήθηκε, αλλά Εισαγγελέας και Ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να οριστεί δικάσιμος.
Oπως αναφέρει το evrosnews.gr, ο 66χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία 28χρονου πατέρα ενός 7χρονου αγοριού για αποπλάνηση του παιδιού του και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.
Ο 66χρονος δράστης, το πρωί του Σαββάτου 07/12 προσέγγισε το μικρό αγόρι όταν εκείνο έπαιζε με φίλους του στο προαύλιο σχολείου στην Ορεστιάδα και με δέλεαρ σοκολάτες φαίνεται να το αποπλάνησε.
Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: Άλλα 26,8 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκαν στον Μαραθώνα
23:13
Αντίδραση της Τουρκίας στην παράταση της άρσης του αμερικανικού εμπάργκο όπλων στην Κύπρο
23:00
Διακοπή του αγώνα «Oiti Ultra Trail» λόγω κακοκαιρίας- Επιχείρηση για την ασφαλή απομάκρυνση αθλητών
22:50
Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Πάρο - Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις
22:38