Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με τρένο στο Κιλκίς - Ανακοίνωση της Hellenic Train
Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του ημιφορτηγού που παρασύρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13/12) από τρένο, στη διασταύρωση Καλλίνδριας, στην περιοχή του Κιλκίς.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το τρένο, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σέρρες στις 16:25 κάτω υπό αδιευκρίνιστες, για την ώρα, συνθήκες παρέσυρε το αυτοκίνητο, κοντά στη λίμνη Δοϊράνη.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Η ανακοίνωση της Hellenic Train:
«Η αμαξοστοιχία 1635 (Θεσσαλονίκη-Σέρρες) συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση (ΑΣΙΔ) στην Καλλίνδεια. Όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό της Hellenic Train είναι καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο έχουν μεταβεί Αστυνομία και ΕΚΑΒ. Οι 67 επιβάτες της αμαξοστοιχίας συνέχισαν το ταξίδι τους με λεωφορεία.
Η Hellenic Train εφιστά την προσοχή στην πιστή τήρηση του Κ.Ο.Κ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρένο συγκρούστηκε με ημιφορτηγό στο Κιλκίς - Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός
ΟΠΕΚΑ: Την Παρασκευή η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας
17:02
Για περιφρόνηση του Κογκρέσου «παραπέμπτεται» ο Δρ. Άντονι Φάουτσι - Τα επόμενα βήματα
16:54
Ρώμη: Στρατώνας των αρχαίων Ρωμαίων πυροσβεστών ανακαλύφθηκε κοντά στο Κολοσσαίο
16:46
Ενισχύεται από Κυριακή το αυγουστιάτικο μελτέμι: Αυξημένος κυματισμός στο Αιγαίο - Η ανάρτηση Κολυδά
16:36