Την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή νέας φοιτητικής εστίας ανακοίνωσε το Πολυτεχνείο Κρήτης
Την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας φοιτητικής εστίας από τον ανάδοχο εργολάβο ανακοίνωσε σήμερα στα Χανιά η πρυτανική αρχή του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα φοιτητική εστία θα αποτελείται από 4 κτίρια και συνολικά 60 διαμερίσματα, ενώ η παράδοση των πρώτων 2 κτιρίων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πολυτεχνείου, επόμενος στόχος είναι η κατασκευή τριών ακόμα συγκροτημάτων φοιτητικής εστίας, εκ των οποίων δύο για προπτυχιακούς συνολικής δυναμικότητας 120 διαμερισμάτων και ενός για μεταπτυχιακούς φοιτητές 45 διαμερισμάτων.
Η υπάρχουσα σήμερα εστία κατασκευάστηκε πριν από είκοσι χρόνια και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 80 φοιτητών.
Συντάξεις χηρείας: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πλαίσιο
00:30
Αγγλία - Αργεντινή 1-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η Αλμπισελέστε
00:03
Βανς: Το Ισραήλ χάνει τη μάχη της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ
23:59
Θεσσαλονίκη: 37χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές σε δύο περιπολικά με γκασμά
23:54