Κολυδάς: «Ο καιρός τα Χριστούγεννα θα είναι όπως "επιβάλλεται" να είναι» - Η πρόγνωση
Πολίτες με ομπρέλες, πανωφόρια και σκουφιά λόγω βροχής και κρύου
INTIME NEWSΤην πρώτη πρόγνωση για τον καιρό των Χριστουγέννων έκανε ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία (ΕΜΥ) Θοδωρής Κολυδάς, ο οποίος προβλέπει ότι θα είναι «όπως "επιβάλλεται" να είναι.
O κ. Κολυδάς λέει ότι το σκηνικό των Χριστουγέννων θα συνθέτουν «οι βροχές στα πεδινά, τα χιόνια κυρίως στα ορεινά και η πτώση της θερμοκρασίας».
Ωστόσο, η ένταση των φαινομένων και οι περιοχές που αυτά θα επηρεάσουν, διαφέρουν μεταξύ των σημαντικότερων προγνωστικών μοντέλων, όπως διευκρινίζει.
Ο Θοδωρής Κολυδάς παρουσιάζει, μάλιστα, σε βίντεο και την εικόνα του καιρού για την παραμονή των Χριστουγέννων από τρία βασικά παγκόσμια μοντέλα πρόγνωσης.
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ: Το προφίλ του «Ελ Μέντσο», το καρτέλ και το δίκτυο των καταδικασμένων συγγενών: Χάος στο Μεξικό με 250 μπλόκα και εμπρησμούς
11:50
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο ανήλικος με συμπτώματα μέθης – Συνελήφθη ο πατέρας του
11:42
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 6 του Τραμ από αύριο: Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
11:30
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Χαρταετός τριών μέτρων στην Περαία, παιδιά γράφουν πάνω του ευχές - «Να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται»
11:20
ΕΛΛΑΔΑ