Δημήτρης Ήμελλος: Την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο το ύστατο «χαίρε» στον αγαπημένο ηθοποιό
Ο Δημήτρης Ήμελλος
FacebookΤο τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό Δημήτρη Ήμελλο θα πουν φίλοι και συγγενείς την Πέμπτη (19/12) το πρωί.
Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει στις 11 το πρωί της Πέμπτης στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας όπως έκανε γνωστό ο γιος του Φοίβος μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.
Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Ήμελλος έφυγε από τη ζωή χθες (16/12) μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Όπως έγραψε ο γιος του επιθυμία της οικογένειας αλλά και του ηθοποιού, ήταν αντί στεφάνων στη μνήμη του, να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Ελλήνων Ηθοποιών.
Στην ανάρτησή του γιος του Δημήτρη Ήμελλου αναφέρει:
«Τον αγαπημένο μου μπαμπά θα αποχαιρετήσουμε συγγενείς, φίλοι και τα θεατρικά του παιδιά, Πέμπτη 19/12, στις 11:00, στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών.
Επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς μας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον λογαριασμό του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).
IBAN: GR4202602150000400100392909 TPAΠEZA Eurobank ΔIKAIOYXOΣ: TAMEIO AΛΛHΛOBOHΘEIAΣ ΣΩMATEIOY EΛΛHNΩN HΘOΠOIΩN».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μενδώνη για Δημήτρη Ήμελλο: Η απώλειά του στερεί την Τέχνη από έναν αφοσιωμένο υπηρέτη της
Πέθανε στα 57 του χρόνια ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28 Φεβρουαρίου)
06:30
Επίδομα Παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Πώς υπολογίζεται το ποσό
06:00
Πότε ξεκινά η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας στον e-ΕΦΚΑ
05:00
Κατώτατος μισθός: «Έρχονται» άλλες δύο αυξήσεις : Πώς θα μοιραστούν τα 70 ευρώ
04:00