Σαρωτικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής για εμπορία ανθρώπων - 11 συλλήψεις
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSIΗ Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε χθες (Τετάρτη, 18/12) το απόγευμα ελέγχους σε οίκους ανοχής σε περιοχές της Αθήνας, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων - γενετήσιας εκμετάλλευσης.
Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Διακίνησης και Εμπορίας Ανθρώπων συνολικά 11 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, καθόσον είχαν σφραγιστεί κατ' επανάληψη, δυνάμει σχετικών αποφάσεων του Δήμου Αθηναίων, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το ποσό των 650 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ θα ενημερωθεί ο Δήμος Αθηναίων, προκειμένου προβεί στην επανασφράγιση των οίκων ανοχής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Μεταξουργείο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας – Η «συνεργασία» με επτά οίκους ανοχής
ΕΛΛΑΔΑ
Αθήνα: Έλεγχοι σε οίκους ανοχής για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας - 11 οι συλλήψεις
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: «Μπλοκαρισμένοι» δρόμοι στο λεκανοπέδιο – Μεγάλες καθυστερήσεις έως 20 λεπτά στην Αττική Οδό
08:39
ΚΟΣΜΟΣ
Η στιγμή που κτήριο καταρρέει μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό στη Βηρυτό (vid)
08:37
CULTURE
Banksy: Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι αποκάλυψε την πραγματική ταυτότητα του μυστηριώδους καλλιτέχνη
08:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση από την Αλεξανδρούπολη για τον πόλεμο και τον... Τραμπ
08:28
ΚΟΣΜΟΣ