«Επιτέθηκε με μαχαίρι στον 52χρονο»: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την δολοφονία στην Καλαμάτα
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜΣτον εισαγγελέα της Καλαμάτας πρόκειται να οδηγηθεί ο 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος 52χρονου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος επιτέθηκε τις μεσημβρινές ώρες με μαχαίρι και τραυμάτισε στον 52χρονο την στιγμή που βρίσκονταν μέσα σε παραλιακό ξενοδοχείο, όπου εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης.
Στην συνέχεια ο 52χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Λίγη ώρα μετά αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για την υπόθεση από την υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Από τον Νόμο στην Πράξη: Πώς η Τεχνολογία Κλείνει το Κενό για την Προστασία των Νέων
13:24
ΑΓΟΡΕΣ
Άλμα σχεδόν 3% καταγράφει η τιμή του πετρελαίου - Ξεπέρασε τα 108 δολάρια το βαρέλι
13:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θεοδωρικάκος: «Κόφτης στις χρεώσεις των τραπεζών - Τον Μάιο η διαβούλευση για το νομοσχέδιο προστασίας των δανειοληπτών» (vid)
13:19
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Αρκούδος Πάντινγκτον γίνεται χαρτονόμισμα - Τα νέα σχέδια που προτείνουν οι Βρετανοί πολίτες
13:14
ΚΟΣΜΟΣ