Π. Τατούλης: Τεράστιες οι ζημιές από την κακοκαιρία
Τεράστιες ζημιές έχουν προκληθεί στις περιοχές που «χτύπησε» η κακοκαιρία, όπως είπε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στο CNN Greece.
«Πρόκειται για τραγωδία που στοίχισε τη ζωή τριών συνανθρώπων μας και αυτό μας έχει συγκλονίσει. Από την άλλη πλευρά, τα γεγονότα αυτά έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις υποδομές μας. Έχουμε μεγάλη απώλεια του ζωικού κεφαλαίου και των καλλιεργειών» ανέφερε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι «εντός της ημέρας οι περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία θα κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».
«Προσπαθούμε γρήγορα να αποκαταστήσουμε τις υποδομές μας και να ανακουφίσουμε τους συμπολίτες μας» υπογράμμισε.
Ο Περιφερειάρχης σημείωσε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δει με καθαρό μάτι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να βοηθήσει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της».
Νέα κακοκαιρία έως την Τετάρτη: Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο «μάτι» - Βροχές και αύριο στην Αττική
07:44
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου - Έγινε αισθητός σε Ηλεία και Αχαΐα
07:35
«Καζάνι που βράζει» η Γαλλία: Νέα επεισόδια με σχεδόν 1.000 προσαγωγές και δύο σοβαρά τραυματίες
07:28
Φώφη Γεννηματά: Μνημόσυνο για την συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατό της
07:25