Το μεσημέρι η κηδεία του Κώστα Χαρδαβέλλα - Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του
Ο Κώστας Χαρδαβέλας
INTIMEΣήμερα, στη 13:30 το μεσημέρι στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών έπειτα από επιπλοκές στην υγεία του. Την ίδια στιγμή συγκίνηση προκαλεί η ανάρτηση του γιου του Κωνσταντίνου που τον αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο.
Η οικογένεια, φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι θα δώσουν το παρών στην κηδεία του δημοσιογράφου για τον αποχαιρετήσουν.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.
Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του δημοσιογράφου
Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η ανάρτηση του γιο του Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνου ο οποίος αποχαιρετά τον πατέρα του αναφερόμενος στην σχέση κατανόησης που είχαν οι δυο τους.
Αναφέρει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον πατέρα του: «Δεν λέω λοιπόν ούτε αντίο, ούτε καλό ταξίδι, γιατί ξέρω ότι ένα κομμάτι σου θα είναι πάντα εδώ μαζί μου. Θα μεγαλώσουμε μαζί όπως είπες μέχρι μια μέρα να ξαναβρεθούμε πίσω από τα μάτια κάποιου άλλου».
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50