Χιονοθύελλα στο Καϊμάκτσαλαν - Έκλεισε το χιονοδρομικό κέντρο
Το χιονοδρομικό κέντρο Βόρα - Καϊμάκτσαλάν
INTIME NEWS / ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣΚλειστό θα παραμείνει το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας- Καϊμάκτσαλαν, λόγω ισχυρής χιονοθύελλας που επικρατεί από το πρωί του Σαββάτου (21/12) στην περιοχή.
Την ίδια ώρα, πυκνό χιόνι έχει αρχίσει να σκεπάζει τα Καλάβρυτα και τη Βασιλίτσα, σκορπώντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους σκιέρ που έχουν «αποδράσει» στα χιονοδρομικά κέντρα.
Χιονίζει από το πρωί του Σαββάτου (22/12) στα ορεινά της Θεσσαλονίκης αλλά και σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, με τους οδηγούς των οχημάτων να χρειάζεται να κάνουν χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων σε αρκετούς οδικούς άξονες.
Οι κάτοικοι του Λευκοχωρίου και των Καρτερών του δήμου Λαγκαδά ξύπνησαν σε λευκό τοπίο.
Χιονοπτώσεις καταγράφηκαν και στην περιοχή γύρω από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος του Λαχανά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλονίκης - Σε ποιους δρόμους χρειάζονται αλυσίδες
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35