Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στην Παραλιακή
Συρμός του Τραμ (φωτογραφία αρχείου)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSIΛίγο πριν από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (21/12), η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε πως αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ και πλέον τερματικός σταθμός είναι και πάλι η στάση Αγ. Τριάδα Πειραιά.
Νωρίτερα, συναγερμός σήμανε στην Παραλιακή, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με συρμό του Τραμ. Σύμφωνα με την Τροχαία, ο συρμός της Γραμμής 7 βγήκε από τις ράγες, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιος τραυματισμός από τη σύγκρουση.
Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από την πεζογέφυρα πριν τον ηλεκτρικό σταθμό στο ρεύμα προς Πειραιά
Λόγω του συμβάντος η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ είχε προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση ΣΕΦ, λόγω επαφής Ι.Χ. αυτοκινήτου με όχημα του Τραμ, μεταξύ των στάσεων Καραϊσκάκη και Μικράς Ασίας. Δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία.
Στις 23 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
03:00
Συντάξεις Αυγούστου & Σεπτεμβρίου 2026: Οι ημερομηνίες καταβολής τους από τον e-ΕΦΚΑ
02:00
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
01:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Μέχρι τις 24 Ιουλίου η προθεσμία - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
00:30