Πυροσβέστες σε ρόλο ιπτάμενου... Αη Βασίλη για τα παιδιά της Παιδιατρική Αλεξανδρούπολης
Φωτογραφία Αρχείου
INTIME NEWS / ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣΤο θαύμα των Χριστουγέννων έγινε πραγματικότητα για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Χάρη σε μια όμορφη κίνηση του Πυροσβεστικού Σώματος με εκπαιδευμένους πυροσβέστες που είχαν ντυθεί «Αη Βασίληδες» τα παιδιά είδαν ξαφνικά τα δώρα τους να έρχονται... ιπτάμενα από παράθυρα, μπαλκόνια και όχι από τις καμινάδες.
Οι πυροσβέστες κατέβηκαν από την οροφή του κτηρίου με σχοινιά, προσφέροντας δώρα στους μικρούς ασθενείς, οι οποίοι τους περίμεναν με ενθουσιασμό στα δωμάτιά τους, όπως αναφέρει το deltatv.gr.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Έκκληση Φάμελλου για προοδευτικό «μέτωπο» με αποστάσεις από Καρυστιανού: «Όχι σε εγωισμούς, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο»
07:42
ΕΛΛΑΔΑ
Δεμένα τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα λόγω απεργίας
07:36
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΒΟΑΚ: Νέοι «συμπαίκτες» της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, οι METLEN και Aktor - Τα πολλαπλά κέρδη μιας τριπλής συμφωνία
07:33
ΚΟΣΜΟΣ
«Αλλάξτε τα βιβλία»: Ο πλανήτης Δίας είναι μικρότερος και πιο επίπεδος απ’ ό,τι πιστεύαμε
07:25
ΚΟΣΜΟΣ