Ιωάννινα: Σύλληψη δύο γυναικών για έκθεση βρεφών σε κίνδυνο κατά την επαιτεία
Αστυνομικός
EUROKINISSI / ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΜε την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο συνελήφθησαν δύο γυναίκες στα Ιωάννινα από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί (21-12-2024), μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δύο γυναίκες σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Οι κατηγορούμενες παρέμεναν για αρκετές ώρες στους δρόμους, ζητώντας χρήματα από περαστικούς, ενώ κρατούσαν στην αγκαλιά τους βρέφος και νήπιο αντίστοιχα, με σκοπό να προκαλέσουν οίκτο. Τα ανήλικα εκτέθηκαν σε αντίξοες καιρικές και γενικότερα επικίνδυνες συνθήκες, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Κατά την αστυνομική έρευνα, όπως αναφέρει το epirusgate.gr διαπιστώθηκε ότι τα δύο παιδιά είναι τέκνα της μίας εκ των κατηγορουμένων, ενώ οι συλληφθείσες είναι συγγενείς μεταξύ τους.
Οι γυναίκες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, όπου θα αντιμετωπίσουν τις σχετικές κατηγορίες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη ο 16χρονος δράστης που μαχαίρωσε το ένα από τα δύο αδέλφια στην Πάρο
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42
Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ απέκτησε ο Άλαν Κάμινγκ
10:32
Ιορδανία: Οι ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν στα χθεσινά πλήγματα των ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία
10:21