Σε πλήρη κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος του κόμβου Λουτρακίου για την εορταστική περίοδο
Αυξημένη η κίνηση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSIΑποδόθηκε σήμερα σε πλήρη κυκλοφορία για την εορταστική περίοδο ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος της Γέφυρας της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου στον κόμβο Λουτρακίου, που ξηλώθηκε την 7 Ιουνίου 2024 μετά από τροχαίο ατύχημα βυτιοφόρου φορτηγού οχήματος.
Όπως ανακοίνωσε η «Ολυμπία Οδός», οι εργασίες ανακατασκευής της γέφυρας θα συνεχιστούν μετά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση και ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος Φεβρουαρίου, έτσι ώστε να επανέλθει πλήρως η κυκλοφορία τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και στην Παλαιά Εθνική Οδό πριν από την Καθαρά Δευτέρα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Η ταχύτατη ανακατασκευή του τμήματος της γέφυρας, που διέρχεται πάνω από τον αυτοκινητόδρομο στον κλάδο προς Πάτρα, είναι αποτέλεσμα του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Υπουργείου – Παραχωρησιούχου -Κατασκευαστή (ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ/ΑΚΤΩΡ) - Λειτουργού - Ανεξάρτητου Μηχανικού) που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν τις τεχνικές & λειτουργικές προκλήσεις, που προέκυψαν όχι μόνο από την φύση του έργου, αλλά και από την ανάγκη να αποκατασταθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο η επαναλειτουργία της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου».
Η Βρετανία καταδικάζει την ηγεσία του Ιράν για «βάναυση δολοφονία διαδηλωτών»
18:49
Συνελήφθη στα Βριλήσσια 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία
18:40
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες - «Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
18:39
Γέμισε ξανά η Λίμνη του Μόρνου: Επιπλέον 47 εκατ. κυβικά νερού σε έναν μήνα
18:31