Στο ψυχιατρείο γυναίκα που τα έκανε «γυαλιά - καρφιά» σε καφέ στο Μεσολόγγι
Στην ψυχιατρική μονάδα της Καλαμάτας οδηγήθηκε μια γυναίκα που προκάλεσε ζημιές σε καφετέρια στο Μεσολόγγι.
Η ίδια την προηγούμενη ημέρα είχε μεταφερθεί στο αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί για τις ζημιές που είχε προκαλέσει σε αυτοκίνητα στη Ναύπακτο.
Σύμφωνα με το aixmi-news.gr, η γυναίκα ξαφνικά σηκώθηκε από την καρέκλα της στο καφέ όπου καθόταν μαζί με τον πατέρα της, και έσπασε το μαγαζί.
Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία που την συνέλαβε ενώ ο Εισαγγελέας ζήτησε να εξεταστεί από ψυχιάτρους που γνωμάτευσαν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική. Έτσι οδηγήθηκε στην ψυχιατρική μονάδα της Καλαμάτας.
Ο πατέρας της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr η νεαρή γυναίκα είχε εξεταστεί και στο παρελθόν από ψυχιάτρους σε άλλη πόλη όπου επίσης είχε προκαλέσει προβλήματα οι οποίοι όμως είχαν αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φρίκη στην Πάτρα: 16χρονος συνελήφθη για τον βιασμό 8χρονου
Aνήλικοι συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκιδική
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονος και 16χρονος λόγω μέθης - Χειροπέδες στους γονείς τους
14:33
Επιχείρηση διάσωσης 38 μεταναστών στο Φαρμακονήσι - Αγνοείται ανήλικη
14:21
Ισραήλ: Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι και εμβολισμό με όχημα - Εξετάζεται το τρομοκρατικό κίνητρο
14:08
Συρία: Εκρηξη σε τέμενος της επαρχίας Χομς- Πέντε νεκροί και 21 τραυματίες (pics)
13:55