ΕΛΛΑΔΑ

Θα είναι ο καλύτερος Σεπτέμβριος όλων των εποχών για τη Ρόδο, προβλέπει ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου

Θα είναι ο καλύτερος Σεπτέμβριος όλων των εποχών για τη Ρόδο, προβλέπει ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014, για τις παράλληλες διευρυμένες συσκέψεις, εκπροσώπων των τοπικών φορέων του Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκαν σε Ρόδο και Σύρο, το βράδυ της Κυριακής, με αφορμή τις πληροφορίες που φέρουν κυβέρνηση και δανειστές να έχουν θέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, την κατάργηση του ειδικού φορολογικού καθεστώτος που ισχύει στα νησιά του Αιγαίου EUROKINISSI/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΓΑΙΟΥ

Την αισιοδοξία του ότι ο Σεπτέμβριος θα εξελιχθεί εξίσου καλά στη Ρόδο από πλευράς τουριστικής κίνησης, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, με αφορμή την ανακοίνωση των στοιχείων του αεροδρομίου του νησιού για τον Αύγουστο όπου καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 5,4% σε σχέση με πέρσι.

«Θα είναι ο καλύτερος Σεπτέμβριος όλων των εποχών, καθώς, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχουμε έκτακτες πτήσεις προς το νησί που θα ανεβάσουν την κίνηση στα ύψη», υποστήριξε ο κ. Χατζημάρκος, επισημαίνοντας ότι και για τον Οκτώβριο τα μηνύματα είναι θετικά, αν και τα έσοδα φέτος θα είναι σε μεγάλο ποσοστό μειωμένα λόγω της αύξησης του ΦΠΑ και των άλλων φορολογικών μέτρων.

«Είναι πολύ ευχάριστα τα μηνύματα και του Σεπτεμβρίου. Δείχνει ότι θα είναι ο καλύτερος Σεπτέμβριος όλων των εποχών. Από το αεροδρόμιο που παρατηρούμε τα αιτήματα για νέες πτήσεις, φαίνεται ότι θα είναι πολύ μεγάλη η κίνησή του μήνα. Αυτή την εικόνα έχουμε και για ένα μεγάλο κομμάτι του Οκτωβρίου. Και ο Οκτώβριος, αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και δεν προκύψει τίποτα έκτακτο, θα πάει πολύ καλά», υποστήριξε ο περιφερειάρχης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ