Ιερώνυμος: Η συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και η ευλογία του Θεού δίνουν λύσεις
Ο Ιερώνυμος
EUROKINISSI«Η συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και η ευλογία του Θεού δίνουν λύση στα προβλήματα», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, την οποία τέλεσε στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.
Ευχήθηκε, μάλιστα, ο καινούργιος χρόνος να έχει αυτά τα κοινά γνωρίσματα, ενώ επισήμανε ότι αυτός που βοηθάει, ευλογεί και δίνει λύσεις ο Χριστός μας που γεννήθηκε σήμερα.
Στην τέλεση του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας συλλειτούργησαν οι επίσκοποι Θεσπιών Παύλος και Καρυουπόλεως Νεκτάριος.
Παρέστησαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος πιστών.
Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τα Χριστούγεννα ανέγνωσε ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μήνυμα Πάπα για τα Χριστούγεννα: Ανάγκη επανένωσης της Κύπρου - Τι είπε για Συρία, Λίβανο και Αφρική
Στο gov.gr οι αιτήσεις ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα στο εξωτερικό δηλωμένα στο Ειδικό Ληξιαρχείο
17:00
Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους: Χαμηλές ταχύτητες στις εξόδους και στο κέντρο της Αθήνας
16:51
Έκκληση Κίνας σε ΗΠΑ για πυρηνικό αφοπλισμό – Η έκθεση του Πενταγώνου για το Πεκίνο
16:43
Επιχορήγηση βιβλίων ΔΥΠΑ: Εκπνέει το πρόγραμμα - Στις 150.000 οι επιταγές μέχρι τώρα
16:39