Ο Άγιος Βασίλης - πυροσβέστης μοίρασε δώρα στα παιδιά του νοσοκομείου Μυτιλήνης
Άγιος Βασίλης (φωτογραφία αρχείου)
EurokinissiΟ Άγιος Βασίλης στη Μυτιλήνη είναι πυροσβέστης και βρέθηκε κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης, μοιράζοντας τους δώρα.
Η διαφορά του με τους άλλους Άγιους Βασίληδες είναι ο τρόπος που έφτασε στα δωμάτια των παιδιών, αφού ο πυροσβέστης στο επάγγελμα Άη Βασίλης, χρησιμοποίησε γερανοφόρο.
Ο 'Αγιος Βασίλης λοιπόν έφθασε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης κάτω από δυνατή και συνεχή βροχή και μπήκε στην παιδιατρική κλινική από το παράθυρο χρησιμοποιώντας ένα γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Εκεί τον υποδέχθηκαν παιδιά της Φιλαρμονικής του Δήμου Μυτιλήνης και φυσικά τα περίπου 10 παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική, συνοδοί τους και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο.
Ο 'Αγιος Βασίλης - πυροσβέστης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, αφού εξετέλεσε την αποστολή του αναχώρησε από το νοσοκομείο και πάλι, με τον τρόπο που είχε έρθει.
Η πρωτοβουλία της δράσης ενός νοσηλευτή του νοσοκομείου και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή, από τον διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και υποστηρίχτηκε από το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.
SPONSORED
Δημοσκόπηση Interview: Πρωτιά για τη ΝΔ - Ντέρμπι Τσίπρα ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση
09:37
The Rings of Power: Η 3η σεζόν έρχεται τον Νοέμβριο - Πρώτη εικόνα του Sauron
09:28
Ηράκλειο: «Την είχε χτυπήσει ξανά» λέει η αδερφή της 28χρονης μητέρας- Απολογείται σήμερα ο 30χρονος σύζυγος (vids)
09:18
Η πιο ισχυρή ανοιχτή Lamborghini μέχρι σήμερα ονομάζεται Fenomeno Roadster
09:10