Διακόπηκε η κυκλοφορία στην παραλιακή Καλάμου-Ωρωπού - Άνοιξε στο ύψος του Ασπρόπυργου
Συσώρρευση υδάτων στο ύψος του Ασπρόπυργου
INTIME NEWSΣε διακοπή της κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Καλάμου - Ωρωπού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Ακροπόλεως, προχώρησε η Αστυνομία καθώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης υπάρχει συσσώρευση υδάτων στο οδόστρωμα.
Αντίθετα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα-Κορίνθου στο ύψος των διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο. Στο μεταξύ παραμένει κλειστή λόγω χιονόπτωσης η λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ.
Επίσης, η Αστυνομία σε ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην κινούνται προς το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, καθώς είναι κλειστό.
Τέλος, από την ΕΛΑΣ υπενθυμίζεται στους οδηγούς η υποχρέωση να διαθέτουν και να μετακινούνται στα οχήματα τους αντιολισθητικές αλυσίδες στα σημεία του οδικού δικτυακού τόπου όπου υπάρχει χιόνι ή παγετός, να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση. και να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΥΔΑΠ: Καμία ευθύνη για τα πλημμυρικά φαινόμενα στη λεωφόρο Ποσειδώνος
Πλημμύρισε το ΣΕΦ μετά τις έντονες βροχοπτώσεις
Κακοκαιρία στην Αττική: Προβλήματα στην Αθηνών - Κορίνθου
SPONSORED
Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης σήμερα στην Αθήνα - Η διαδρομή και οι στάσεις
08:19
Ο Akylas και η σιωπηλή πικρία της 10ης θέσης στη Eurovision - Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο τελικό
08:10
Οι επιστήμονες βρήκαν τι είναι αυτό που κάνει τα όνειρά μας τόσο παράξενα
08:00
ΠΟΥ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κονγκό και Ουγκάντα λόγω επιδημίας Έμπολα
07:53