Κοσμοσυρροή στα Καλάβρυτα: Πυκνό το χιόνι στον Χελμό - Αυστηροί έλεγχοι για αλυσίδες
Χιονοδρομικό κέντρο
INTIME NEWSΤο αδιαχώρητο επικράτησε και σήμερα Παρασκευή (27/12), στα Καλάβρυτα , και ιδιαίτερα στον Χελμό όπου οι οικογένειες έσπευσαν για να απολαύσουν το πυκνό χιόνι.
Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονταν επί ποδός από το πρωί με αυστηρούς ελέγχους στο οδικό δίκτυο και κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο, προσπαθώντας να προλάβουν τυχόν προβλήματα και να ελέγξουν τα οχήματα για αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες.
Παρά την αυξημένη κίνηση, δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων όπως χθες, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr η εικόνα στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων ήταν μοναδική τις πρωινές ώρες, ενώ πολύς κόσμος κυκλοφορεί και στην πόλη, με πολλούς πολίτες να απολαμβάνουν το χειμωνιάτικο σκηνικό.
Επίδομα θέρμανσης 2025: Πότε θα πληρωθεί η προκαταβολή στους δικαιούχους
01:00
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
00:30
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50