ΕΛΛΑΔΑ

Αδελφή Παύλου Φύσσα: «Τραγούδια έγραφε, δεν σκότωνε»

Αδελφή Παύλου Φύσσα: «Τραγούδια έγραφε, δεν σκότωνε»
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η αδελφή του Παύλου Φύσσα, Ειρήνη, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Ας του απαντούσαν με τραγούδια. Αυτός τραγούδια έγραφε. Δεν σκότωνε» είπε η Ειρήνη Φύσσα στο δικαστήριο και ανέφερε ότι η γνώση της για τα γεγονότα το βράδυ της δολοφονίας του αδελφού της προέρχεται από όσα της είπα εκ των υστέρων οι φίλοι του.

«Δεν ήμουν παρούσα. Είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία για μένα. Δεν ξέρω πολλά πράγματα δεν ήμουν μπροστά. Ενημερώθηκα από τον πατέρα μου, πήγα στο νοσοκομείο και είδα τον αδελφό μου νεκρό» τόνισε και πρόσθεσε:

Μίλησα με τα παιδιά που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ. Έχω συγκρατήσει ότι ο Παύλος πήγε να δει μπάλα και δεν ξαναγύρισε. Έχω συγκρατήσει ότι ήταν εκεί αστυνομικοί.

Σε ερώτηση της υπεράσπισης αν πιστεύει ότι ο αδελφός της ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής, η μάρτυρας απάντησε: «Από όσα έχουν ακουστεί εδώ μέσα αυτό προκύπτει».

Απαντώντας σε ερώτηση της υπεράσπισης για τη μουσική του Παύλου Φύσσα, η μάρτυρας είπε: «Τραγούδια έγραφε, δεν σκότωνε. Έγραφε για την ελευθερία, την αγάπη...».

Η κατάθεση της Ειρήνης Φύσσα διήρκησε λίγα λεπτά και με την ολοκλήρωσή της η αδελφή του μουσικού ξέσπασε σε κλάματα. Η δίκη συνεχίζεται με τον σχολιασμό των μαρτυρικών καταθέσεων που έχουν προηγηθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ