Κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Πάρνηθας - Ασθενής χιονόπτωση
Στα λευκά οι κορυφές της Αττικής
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ / EUROKINISSIΚλειστή παραμένει και το πρωί της Κυριακής (29/12) η λεωφόρος Πάρνηθας μετά τις πυκνές χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το ύψος του τελεφερίκ και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το στρατιωτικό νοσοκομείο 414 έως τον Άγιο Πέτρο.
Στο μεταξύ ασθενής χιονόπτωση παρατηρείται από το πρωί, με τη θερμοκρασία να φτάνει στους -1 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με το forecast weather, το χιόνι φτάνει στα 20-30 εκατοστά, ενώ εφιστάται η προσοχή σε όσους και όσες μεταβούν στην περιοχή, καθώς σε ορισμένα σημεία υπάρχει πάγος.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αναβαθμίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του Λυκείου Αθηνών - Ένας «ζωντανός τόπος σκέψης και γνώσης»
13:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική κόντρα για την τραγωδία στη Χίο: «Οι εγκληματίες είναι οι διακινητές» λέει ο Πλεύρης - Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:33
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ήρθε το Instant Win για κέρδη στη στιγμή έως 500 ευρώ σε χιλιάδες τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
13:29
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Απόδοση 2,88% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2025 για τη Eurolife FFH
13:26
TECH