Χίος: Η στιγμή που το Super Puma της ΠΑ διασώζει τραυματία ναυτικό εν μέσω κακοκαιρίας
Ανανεώθηκε:
Ελικόπτερο Super Puma
Πολεμική ΑεροπορίαΣκηνές που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα του ελικοπτέρου Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας που πραγματοποίησε επιχειρησης διάσωσης δύο τραυματιών από δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της Χίου.
Το λεικόπτερο μετέφερε τους τραυματίες στον Κρατικό Αερολιμένα Χίου, όπου τους παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 25χρονο μέλη πληρώματος δεξαμενόπλοιου, σημαίας Λιβερίας, που έπλεε δυτικά της Χίου, εν μέσω 8-9 μποφόρ.
Το δεξαμενόπλοιο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι με αποτέλεσμα να απογειωθεί ένα Super Puma το οποίο παρέλαβε τους τραυματίες ναυτικούς και τους μετέφερε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ του Σαββάτου στο Χίο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν πιθανότατα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και του κλυδωνισμού του πλοίου. Και οι δύο νοσηλεύονται με κατάγματα στο Σκυλίτσειο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χίος: Δυο τραυματίες σε δεξαμενόπλοιο – Τους παρέλαβε Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας
«Έφτασε» η πρώτη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με τις νέες διατάξεις - Επηρεάζει 6.000 εργαζόμενους
17:02
Στο «κόκκινο» το Χρηματιστήριο Αθηνών – Επιμένουν οι απώλειες άνω του 5%
16:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Βασιλιά της Ιορδανίας
16:54
Ιράν: Συντρίμμια το κτήριο όπου θα εκλεγόνταν ο διάδοχος του Χαμενεΐ - Βίντεο μετά τον βομβαρδισμό (vid)
16:50