Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στην Πρέβεζα με έναν νεκρό και έναν τραυματία
Επιχείρηση διάσωσης
INTIME NEWS / ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (29/12) στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στην περιοχή Καλαμίτσι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστεί ακόμα ένας.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδήγησε 73χρονος συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. που οδηγούσε 22χρονος. Από τη σύγκρουση, ο 73χρονος οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 22χρονος υπέστη τραυματισμό.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας κινητοποιήθηκε άμεσα με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους, προχωρώντας στον απεγκλωβισμό του 73χρονου, χωρίς τις αισθήσεις του, με τη χρήση διασωστικής σειράς. Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρία τροχαία σε λίγες μόλις ώρες - Ένας οδηγός ταξί νεκρός
Ναύπακτος: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τοίχο σούπερ μάρκετ - «Κόλλησε» το γκάζι
SPONSORED
Μητσοτάκης στα Σόφια: Η Ελλάδα προστάτεψε τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας από ενδεχόμενες απειλές
13:48
Επτά συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στις Αχαρνές - Ξηλώθηκαν καλώδια 1.806 μέτρων
13:45
Στρατηγική επανατοποθέτηση MORE: Επικέντρωση σε τομείς υψηλής απόδοσης για την επόμενη μέρα στις ΑΠΕ
13:36
Μουσικό πρόγραμμα ABBA στο Λονδίνο: «Ενθαρρύνοντας τους νέους στις παραστατικές τέχνες»
13:25