Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στην Πρέβεζα με έναν νεκρό και έναν τραυματία
Επιχείρηση διάσωσης
INTIME NEWS / ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα (29/12) στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στην περιοχή Καλαμίτσι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστεί ακόμα ένας.
Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδήγησε 73χρονος συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. που οδηγούσε 22χρονος. Από τη σύγκρουση, ο 73χρονος οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 22χρονος υπέστη τραυματισμό.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας κινητοποιήθηκε άμεσα με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους, προχωρώντας στον απεγκλωβισμό του 73χρονου, χωρίς τις αισθήσεις του, με τη χρήση διασωστικής σειράς. Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρία τροχαία σε λίγες μόλις ώρες - Ένας οδηγός ταξί νεκρός
Ναύπακτος: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τοίχο σούπερ μάρκετ - «Κόλλησε» το γκάζι
Ζαχαράκη στο CNN Greece: Όλα έτοιμα για τις Πανελλαδικές - Στις αρχές Αυγούστου οι βάσεις
07:27
Διπλωματικό θρίλερ στο Πακιστάν: Στον «αέρα» οι συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν παρά την έντονη κινητικότητα
07:18
Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 17χρονο στην Εύβοια: Η μηχανή του συγκρούστηκε με ασθενοφόρο
07:13
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Επίσκεψη Μακρόν: Οι gamechangers, το «θα είμαστε εδώ για σας» και το «καμπανάκι» για την ΕΕ
07:05