Σύλληψη 50χρονου που απειλούσε δικαστικούς επιμελητές μέσω βίντεο
Περιπολικό (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSIΣτη σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται να απειλούσε δικαστικούς επιμελητές μέσω βίντεο που είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε η ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλημάτων.
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος είχε προβεί σε ανάρτηση βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου απειλούσε αόριστα δικαστικούς επιμελητές, ενώ επιπλέον εξήγγειλε τη δημιουργία «ομάδας κρούσης», η οποία υπό τις εντολές του θα προέβαινε σε πράξεις βίας εναντίον δικαστικών επιμελητών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για φερόμενο μέλος της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», που φαίνεται πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις δικαστικές αρχές για παρόμοιες πράξεις.
Ο 50χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Τρεις συλλήψεις Τούρκων υπηκόων
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο Νορβηγός πρώην πρωθυπουργός Γιάγκλαντ λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
16:05
Η ανθυγιεινή διατροφή κατά την παιδική ηλικία προκαλεί μακροχρόνιες αλλαγές στον εγκέφαλο
16:03
Το Beyond Borders Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου ταξιδεύει στην Αθήνα με τις βραβευμένες ταινίες του!
15:53
Κλινικές μελέτες: Τώρα είναι η ώρα να δράσει η Ευρώπη - Όφελος για 35.000 ασθενείς και οικονομία
15:52