ΕΛΛΑΔΑ

Μικροένταση στη συγκέντρωση των πρώην εργαζομένων του ξενοδοχείου Athens Ledra

Μικροένταση στη συγκέντρωση των πρώην εργαζομένων του ξενοδοχείου Athens Ledra
CNN GREECE

Μικρή ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το Μέγαρο Μαξίμου όπου έχουν συγκεντρωθεί πρώην εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Athens Ledra.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας από το ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού με κατεύθυνση το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ώστε να αναδείξουν τα προβλήματά τους.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται εδώ και πέντε μήνες απλήρωτοι και όπως υποστηρίζουν βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά, με προβλήματα που οφείλονται στην μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, χωρίς να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

IMG 2560
IMG 2561

«Είμαστε σε κινητοποιήσεις τρεις μήνες, σε υπουργεία, εργοδοτικούς φορείς, εργοδοσία και διεκδικούμε διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των κατεκτημένων δικαιωμάτων μας, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, μέτρα προστασίας για την επιβίωση των οικογενειών μας, την κάλυψη όλων των εργαζομένων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και τη διασφάλιση όλων των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων» αναφέρουν οι εργαζόμενοι και, όπως υποστηρίζουν, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

IMG 2562

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ