Χίος: Εντοπίστηκαν 35 μετανάστες στην Παναγιά - Αναμεσά τους 16 ανήλικοι
Ανανεώθηκε:
Σκάφος του Λιμενικού
EurokinissiΣτη Χίο μετέφερε σήμερα (Δευτέρα, 30/12) το Λιμενικό 35 μετανάστες, αφού πρώτα ενημερώθηκε για την αποβίβασή τους στη νήσο Παναγιά.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι μετανάστες παραδόθηκαν σε στελέχη του ΤΔΜ για τη μεταφορά τους σε ΚΕΔΝ Χίου, ενώ ο Λιμενικός Σταθμός Οινουσσών, διενεργεί προανάκριση.
«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Οινουσσών για την αποβίβαση ικανού αριθμού αλλοδαπών στη νήσο Παναγιά. Αμέσως, στην περιοχή μετέβη ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Π.Λ.Σ.), το οποίο εντόπισε 35 αλλοδαπούς (8 άντρες, 11 γυναίκες και 16 ανήλικους) και τους μετέφερε με ασφάλεια στη Χίο. Στη συνέχεια παραδόθηκαν σε στελέχη του ΤΔΜ για τη μεταφορά τους σε ΚΕΔΝ Χίου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό των Οινουσσών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διάσωση 35 προσφύγων και μεταναστών στη Σάμο - Συνελήφθη ο διακινητής
Ναυάγιο στη Ρόδο: Στον ανακριτή οι δύο Τούρκοι διακινητές
Τουρισμός για όλους 2026-2027: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων - Ποια ΑΦΜ παίρνουν σειρά
12:25
Η Ιατρική Σχολή του δημόσιου Βρετανικού Πανεπιστημίου Keele στην Ελλάδα: Ένα νέο πρότυπο για σπουδές
12:20
Ξεκίνησαν οι αυτοψίες στο Πόρτο Γερμενό - Δεκάδες σπίτια χαρακτηρίζονται «κόκκινα»
12:20
Συναγερμός στην Γερμανία: Αεροπλάνο cargo συγκρούστηκε στον αέρα με «άγνωστο αντικείμενο»
12:12