Λαμπερό ρεβεγιόν με Μάστορα και «Μέλισσες» στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Περιφέρειας Αττικής
Υποδοχή νέου χρόνου στο Πεδίο του Άρεως
INTIME NEWS«Kαλή χρονιά σε όλους» ευχήθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Περιφέρειας στο Πεδίο του Άρεως όπου πλήθος κόσμου υποδέχθηκε το νέο έτος με την εορταστική συναυλία από τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσες».
Όλοι μαζί γιόρτασαν τον ερχομό του 2025 με τον περιφερειάρχη να δίνει τον ρυθμό της αντίστροφης πορείας των τελευταίων λεπτών, στην καρδιά της πόλης στο αναβαθμισμένο Πάρκο.
Με τον Θέμη Γεωργαντά τον παρουσιαστή του εορταστικού προγράμματος, να συγχαίρει τους ερμηνευτές των πολυαγαπημένων τραγουδιών για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους καθώς δώρισαν την αμοιβή στις δομές της Περιφέρειας για τους ευπαθείς συνανθρώπους μας.
Μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσες» στη σκηνή εμφανίστηκαν ο Zaf και ο ONEMANSHOW, ενώ το μεγάλο υπαίθριο πάρτι θα συνεχιστεί μέχρι πρωίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο πλανήτης υποδέχεται το 2025 με ελπίδα αλλά και ανησυχία - Λαμπερές τελετές παντού
Ποιοι υποδέχθηκαν ήδη το 2025 - Πώς γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά
Κούβα: «Έχουν διακοπεί οι συνομιλίες με Ουάσινγκτον» - Ποια η μόνη εξαίρεση
17:01
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2026 - Άνοιξαν οι εγγραφές (vid)
16:53
Ρούτε: Το ΝΑΤΟ εργάζεται στα «επόμενα βήματα» για την ενίσχυση της ασφάλειας στην Αρκτική
16:44
ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ: Οι ΗΠΑ αποφασίζουν για Ιράν: Οι «ισχυρές επιλογές» Τραμπ - «Έτοιμοι και για πόλεμο» απαντά η Τεχεράνη
16:41