Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας εκτάκτως στην Αθήνα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος
INTIME NEWSΜε αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας διακομίζεται εκτάκτως σε νοσοκομείο στην Αθήνα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, λόγω προβλημάτων υγείας.
Όπως έγινε γνωστό οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διαθέσει, κατόπιν αιτήματος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), αεροσκάφος C-27J για την αεροδιακομιδή του Αρχιεπισκόπου από τα Τίρανα στην Αθήνα.
Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία έγκρισης διπλωματικών αδειών, μέσω των αρμόδιων αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να απογειωθεί στις 15.00 από την Ελευσίνα με προορισμό τα Τιρανα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είχε εισαχθεί προληπτικά στο νοσοκομείο «Υγεία» των Τιράνων για παρακολούθηση, ύστερα από εμφάνιση εποχικής ίωσης.
Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.
SPONSORED
Κυνήγι θησαυρού στη Φινλανδία με έπαθλο χρυσό αξίας 23.000 ευρώ
18:56
Το ΣτΕ αποφασίζει για τα Airbnb στην Πλάκα
18:45
Ζελένσκι: Οι επιθέσεις εντός Ρωσίας θα βελτιώσουν τη διαπραγματευτική θέση της Ουκρανίας
18:40
Προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα για τη Σαμπρίνα Κάρπεντερ μετά από stalking
18:33