Καθυστερήσεις στην ΠΑΘΕ στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται το απόγευμα της Κυριακής (5/1) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθήνας, λόγω έργων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχουν τεθεί σε ισχύ ενόψει του εορτασμού των Θεοφανείων.
Σύμφωνα με την Τροχαία, καθυστερήσεις παρατηρούνται από το 19ο χιλιόμετρο και ιδιαίτερα στο ύψος του Μπράλλου.
Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκονται ρυθμίσεις της κυκλοφορίας στην περιοχή των Θερμοπύλων.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Λαμία πραγματοποιείται από την αριστερή λωρίδα του ρεύματος προς Αθήνα, ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα πραγματοποιείται από τη λωρίδα στο δεξιότερο τμήμα του ίδιου ρεύματος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΔΜΗΕ: Κέρδος 3,7 δισ. ευρώ για τους καταναλωτές έως το 2034 από τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις
10:29
ΕΛΛΑΔΑ
Παπαστεργίου: Το επόμενο διάστημα οι ανακοινώσεις για Social Media και ανήλικους - Τι είπε για Βιολάντα και Προσωπικό Αριθμό
10:24
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Eπιχορηγήσεις και φορολογικά κίνητρα - 400 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της «πράσινης» βιομηχανίας
10:20
ΕΛΛΑΔΑ
Έβρος: Σε αυξημένη επιφυλακή μέχρι την Παρασκευή - 112, κλειστός ο κόμβος των Λαβάρων, 150.000 στρέμματα καλύφθηκαν από νερό (pics&vid)
10:16
ΚΟΣΜΟΣ