Θεοφάνεια: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ
Συρμός του μετρό
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΜε ωράριο Κυριακής αναμένεται να λειτουργήσουν τη Δευτέρα (6/1), ανήμερα των Θεοφανείων το Μετρό και ο ΗΣΑΠ.
Παράλληλα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στο Τραμ έως και τις 13:00 και συγκεκριμένα στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Αγ. Τριάδα Πειραιά», λόγω της τελετής κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στον Πειραιά.
Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ τα δρομολόγια θα έχουν προσωρινό τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ» και θα πραγματοποιούν τη διαδρομή Ασκληπιείο Βούλας – ΣΕΦ – Ασκληπιείο Βούλας.
Την ίδια ώρα, μέχρι και την Τρίτη 7 Ιανουαρίου θα ισχύσει τροποποιημένη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 909 μεταξύ 10:00-22:00 λόγω εκδηλώσεων επί της οδού Καναπιτσέρη στο Δήμο Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη
Τροποποίηση διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Γ12 θα ισχύσει επίσης την Τρίτη (7/1) μεταξύ 8:00-12:00 λόγω εργασιών επί της οδού Έκτορος στο Δήμο Ιλίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δωρεάν μετακινήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης σήμερα και αύριο
Ο Μιχάλης Συριόπουλος «Επί Σκηνής»: «Όταν βλέπω γύρω μου πολύ φόβο ή πολύ θάνατο, επιμένω στη ζωή»
08:15
Πλάκα: Νέο βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι τρεις δράστες φεύγουν κρατώντας τον κλεμμένο χαλκοσωλήνα
08:09
Η Τουρκία προτείνει τον Σινιρλίογλου για Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ
08:06
Μόλις τέσσερα λεπτά άσκησης την ημέρα μπορούν να βελτιώσουν δραματικά τη δύναμη μετά τα 65
08:00