Νέα επιδείνωση του καιρού από την Τρίτη - Για «χιονοεκπλήξεις» προειδοποιεί ο Αρναούτογλου
Χιόνια στην Αττική
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSIΓια νέα επιδείνωση του καιρού προειδοποιεί ο προγνώστης καιρού, Σάκης Αρναούτογλου από την Τρίτη (7/1), ο οποίος μάλιστα κάνει λόγο για «χιονο-εκπλήξεις».
Ειδικότερα, τις αλκυονίδες ημέρες που αναμένεται να επικρατήσουν μέχρι και ανήμερα των Θεοφανείων, με εξαίρεση ορισμένες νησιωτικές περιοχές, θα διαδεχθούν βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και έπειτα σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, τα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη (8/1) αλλά θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα έχουν υποχωρήσει μέχρι και την Πέμπτη (9/1).
Την ίδια ώρα, όπως προειδοποιεί ο ίδιος ψυχρές αέριες μάζες αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα από τις 11/1-12/1, φέρνοντας μαζί τους «τσουχτερό» κρύο αρχικά στα Βαλκάνια και αργότερα και στη χώρα μας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με τι καιρό θα γιορτάσουμε τα Θεοφάνεια - Πού θα γίνει υπό βροχή η ρίψη του Σταυρού
SPONSORED
Λάρισα: Πατέρας καταγγέλλει μπούλινγκ στο 16χρονο ΑμεΑ παιδί του - Στον εισαγγελέα η υπόθεση
10:36
Από Περιφερειακός Παίκτης σε Ενεργειακή Πύλη της Ευρώπης
10:25
Επιστήμονες ανακάλυψαν γιατί το 90% των ανθρώπων είναι δεξιόχειρες
10:23
Άρση κυρώσεων, τέλος του πολέμου και σε Λίβανο, αποζημιώσεις: Τι προβλέπει η πρόταση του Ιράν
10:17