Τρίκαλα: Συνελήφθη άνδρας που χαστούκισε τη γυναίκα του σε ταβέρνα
Απειλητική συμπεριφορά σε γυναίκα (φωτογραφία αρχείου)
pexelsΣτην σύλληψη ενός άνδρα που χαστούκισε την σύζυγο του μέσα σε ταβέρνα στην Ελάτη Τρικάλων παρουσία και των δύο ανήλικων παιδιών του, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο αλλοδαπός που επισκέπτονταν οικογενειακώς την περιοχή φέρεται να χαστούκισε τη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους.
Κάποιοι από τους θαμώνες ειδοποίησαν την αστυνομία και διακριτικά τον σταμάτησαν φεύγοντας από την ταβέρνα, ενώ προχώρησαν στη σύλληψή του.
Διαπιστώθηκε ότι ήταν υπότροπος για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η Εισαγγελέας δεν δέχθηκε και την «ποινική διαμεσολάβηση» γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.
Ο αλλοδαπός- κάτοικος Αθηνών- παραμένει κρατούμενος καθώς διαπιστώθηκε επίσης ότι έχουν λήξει και τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα μας.
Ο Andrzej Sapkowski μιλά για το μέλλον του The Witcher: «Υπάρχουν πάντα νέες ιστορίες να ειπωθούν»
11:04
«Θύελλα» αντιδράσεων με σχόλιο του Μασκ για 19χρονη στη Δανία που κινδύνευε με απέλαση
10:55
Τι συζήτησαν Τραμπ - Νετανιάχου για Ιράν, αφοπλισμό Χαμάς και τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
10:50
Στα 15,7 δισ. ευρώ το 2024 η αξία παραγωγής στον κατασκευαστικό κλάδο
10:44