Θεοφάνεια: Με λαμπρότητα ο καθαγιασμός των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά
Από τον Αγιασμό υδάτων στο πρώτο λιμάνι της χώρας τον Πειραιά
EurokinissiΜε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/01), ο καθαγιασμός των υδάτων στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά με αρκετούς τολμηρούς να βουτάνε για να πιάσουν τον σταυρό.
Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε η θεία λειτουργία για τα Θεοφάνεια στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.
![[374744]](https://img.cnngreece.gr/img/960/max/80/2025/01/06/6427375.jpg?t=NJzzkvasbbqBar5W6Ps6og)
Από την ρίψη του σταυρού στο λιμάνι του Πειραιά
EurokinissiΣτη συνέχεια ακολούθησε η ρίψη του τιμίου σταυρού στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.
Στην τελετή για την γιορτή των Θεοφανείων, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής.
SPONSORED
Το μήνυμα του Ζελένσκι στον Πούτιν: «Δεν θα πεθάνουμε σιωπηλά, θα απαντήσουμε»
22:20
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν ένα εκατ. ευρώ
22:08
Το Ιράν εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ - Έκανε πράξη την απειλή του λόγω Λιβάνου
22:07
Πολύνεκρο ναυάγιο στη Μάλτα - Τουλάχιστον 10 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους
22:00