Προσποιήθηκε τον συντηρητή ασανσέρ και άρπαξε από ηλικιωμένη 95.000 ευρώ
Ηλικιωμένη γυναίκα
PixabayΤο μεγάλο χρηματικό ποσό των 95.000 ευρώ, κατάφερε να αποσπάσει απατεώνας που προσποιήθηκε τον συντηρητή ασανσέρ, σε ηλικιωμένη γυναίκα στο Παγκράτι.
Η απάτη έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής με θύμα μια 66χρονη γυναίκα. Ο κακοποιός χτύπησε το κουδούνι της γυναίκας, και της είπε ότι είναι συντηρητής ασανσέρ, και με το πρόσχημα ότι πρέπει να ελέγξει τον πίνακα του ρεύματος, την έπεισε και του άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος της.
Σύμφωνα με την ΕΡΤNEWS, ο δράστης, εισήλθε στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου παρέμεινε μισή περίπου ώρα, και με διάφορες δικαιολογίες απομόνωσε για λίγα λεπτά την 66χρονη στο χώρο της κουζίνας.
Ανενόχλητος έψαξε το υπνοδωμάτιο της, όπου μέσα σε ντουλάπα βρήκε και άρπαξε 95.000 ευρώ.
Ο κλέφτης, έφυγε σαν κύριος από την κεντρική είσοδο, η ιδιοκτήτρια όταν αντιλήφθηκε την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού, πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφάλειας Παγκρατίου.
Στους αξιωματικούς της υπηρεσίας, ανέφερε ότι ο δράστης, ήταν 25 περίπου ετών, εύσωμος, με καστανά μαλλιά, ενώ φορούσε σκούρα ρούχα.
Της έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, αλλά λόγω του σοκ που είχε υποστεί, δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον δράστη.
Ρέθυμνο: Πέντε νεαροί συνελήφθησαν για επίθεση σε 51χρονο Βρετανό
23:59
Κλείνει ο Λόφος Φινόπουλου από τα μεσάνυχτα - Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων
23:46
Η Τουρκία ζητά μορατόριουμ Ρωσίας-Ουκρανίας στις επιθέσεις κατά εμπορικών πλοίων
23:33
Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε τροχαίο στην Αθηνών - Σουνίου - Τους χτύπησε ΙΧ που έκανε αναστροφή
23:30