Σέρρες: Προφυλακίστηκαν οι δύο εμπλεκόμενοι στην δολοφονία του 34χρονου
Περιπολικό της αστυνομίας
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί άνδρες που κατηγορούνται για την δολοφονία του 34χρονου άνδρα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε κεντρικό πεζόδρομο των Σερρών.
Οι δύο φερόμενοι δράστες ένας 27χρονος Έλληνας και ένας 29χρονος Αλβανός έφθασαν στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (6/01) στο Δικαστικό Μέγαρο Σερρών συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και βρέθηκαν ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών οι δύο συλληφθέντες κατά τη διάρκεια της απολογίας τους είπαν ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα από τον έναν από τους δύο δράστες που αναζητούνται, πήγαν στο σημείο, συμμετείχαν στη συμπλοκή, ο ένας παραδέχθηκε ότι είχε το όπλο και πυροβόλησε για τον εκφοβισμού του 34χρονου αλλά είπαν οτι δεν έχουν σχέση με τον φόνο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις φυλακές Νιγρίτας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σέρρες: Συνελήφθησαν δύο άτομα για τη δολοφονία του 34χρονου
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το τρίτο τρίμηνο
12:51
Παχυσαρκία: Μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση για τα δωρεάν φάρμακα σε 8.000 δικαιούχους
12:50
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44
Αγρότες: Έκλεισαν για έξι ώρες το τελωνείο στον Προμαχώνα - Τι γίνεται σε Ευζώνους, Νίκη και Εξοχή
12:44