Σε εξέλιξη διπλή επιχείρηση του Λιμενικού για εντοπισμό ταχυπλόου και διάσωση τραυματία
Σκάφος του Λιμενικού
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Διπλή επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΣΚΕΔ).
Έρευνες διεξάγονται από τρία πλοία του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα αεροσκάφος της Frontex προς εντοπισμό ταχύπλοου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πάρου, Νάξου και Μυκόνου. Σε κίνδυνο φέρεται να βρίσκεται 1 επιβαίνοντας.
Σε μια ακόμη επιχείρηση, υπό τον συντονισμό του EKΣEΔ, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού απογειώθηκε προς παραλαβή 42χρονου τραυματία, μέλους πληρώματος σε δεξαμενόπλοιο σημαίας Μάλτας από τη θαλάσσια περιοχή Νοτιοδυτικά της Κρήτης και τη μεταφορά του στα Χανιά.
ΕΛΛΑΔΑ
Εύβοια: Μαθήτρια τραυματίστηκε μετά από πτώση φωτιστικού σε σχολική τάξη
17:03
ΚΟΣΜΟΣ
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη ενισχύει την Ουκρανία με επιπλέον 1,4 δις ευρώ
16:54
ΧΡΗΜΑ
Αύξηση σχεδόν 45% στην ασφάλιση οχημάτων λόγω των φυσικών καταστροφών
16:49
ΚΟΣΜΟΣ
Πόσο εύκολο είναι να αποσυρθούν οι ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ και ο ρόλος του Ρούμπιο
16:46
ΚΟΣΜΟΣ