Σε εξέλιξη διπλή επιχείρηση του Λιμενικού για εντοπισμό ταχυπλόου και διάσωση τραυματία
Σκάφος του Λιμενικού
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Διπλή επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΣΚΕΔ).
Έρευνες διεξάγονται από τρία πλοία του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα αεροσκάφος της Frontex προς εντοπισμό ταχύπλοου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πάρου, Νάξου και Μυκόνου. Σε κίνδυνο φέρεται να βρίσκεται 1 επιβαίνοντας.
Σε μια ακόμη επιχείρηση, υπό τον συντονισμό του EKΣEΔ, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού απογειώθηκε προς παραλαβή 42χρονου τραυματία, μέλους πληρώματος σε δεξαμενόπλοιο σημαίας Μάλτας από τη θαλάσσια περιοχή Νοτιοδυτικά της Κρήτης και τη μεταφορά του στα Χανιά.
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρή στα κρατητήρια Ηρακλείου εντοπίστηκε η 34χρονη που είχε πετάξει το μωρό της στα σκουπίδια
14:40
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ-Δημοσκόπηση: Η κοινή γνώμη θεωρεί το Ιράν νικητή του πολέμου
14:29
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά μικρής έκτασης στο Πικέρμι - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
14:22
ΕΛΛΑΔΑ
Η στιγμή που αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη Θέρμη Θεσσαλονίκης
14:19
ΕΛΛΑΔΑ