Σε εξέλιξη διπλή επιχείρηση του Λιμενικού για εντοπισμό ταχυπλόου και διάσωση τραυματία
Σκάφος του Λιμενικού
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Διπλή επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα του Σαββάτου (11/1) από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (ΕΣΚΕΔ).
Έρευνες διεξάγονται από τρία πλοία του Λιμενικού Σώματος, δύο παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα αεροσκάφος της Frontex προς εντοπισμό ταχύπλοου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πάρου, Νάξου και Μυκόνου. Σε κίνδυνο φέρεται να βρίσκεται 1 επιβαίνοντας.
Σε μια ακόμη επιχείρηση, υπό τον συντονισμό του EKΣEΔ, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού απογειώθηκε προς παραλαβή 42χρονου τραυματία, μέλους πληρώματος σε δεξαμενόπλοιο σημαίας Μάλτας από τη θαλάσσια περιοχή Νοτιοδυτικά της Κρήτης και τη μεταφορά του στα Χανιά.
SPONSORED
CULTURE
Πωλείται έναντι 16.95 εκ. λιρών η κατοικία που διέμενε η Αριάνα Γκράντε γυρίσματα του «Wicked»
12:12
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Με Μαθηματικά συνεχίζουν αύριο οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
12:03
CULTURE
Το θρυλικό «Dracula» επιστρέφει με χαμένες σκηνές που είχαν λογοκριθεί ως «υπερβολικά σοκαριστικές»
11:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα παρέμβαση Δούκα: Καμία συνεργασία με ΝΔ - Προτείνει συγκλίσεις με προοδευτικές δυνάμεις
11:44
ΕΛΛΑΔΑ