Ελευθέριος Βενιζέλος: Χειροπέδες σε 47χρονο που προσπάθησε να εισάγει κοκαΐνη
Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
INTIME (φωτογραφία αρχείου)Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθη στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει στην Ελλάδα, κοκαΐνη μέσω της αεροπορικής οδού.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών μέσω αεροπορικών οδών και κατόπιν εξακριβώσεων, διασταυρώσεως, ανάλυσης στοιχείων και δημιουργίας «προφίλ» ατόμων (profiling), εντοπίσθηκε ο ανωτέρω κατηγορούμενος, προερχόμενος από χώρα του εξωτερικού.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε η κατοχή με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, 77 αυτοσχέδιων συσκευασιών, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 940 γραμμαρίων περίπου, τις οποίες απέβαλε σταδιακά δια της φυσικής οδού (αφόδευση). Επιπλέον, κατασχέθηκαν, κινητό τηλέφωνο και 100 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αεροσκάφος της British Airways επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω τεχνικού προβλήματος
Στο Ελ. Βενιζέλος επέστρεψε πτήση προς Λήμνο λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων
Οι εκτοξευτές πυραύλων PULS και το στρατηγικό άλμα των ελληνικών δυνατοτήτων
07:32
Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία Byron (vids)
07:30
Ανδρουλάκης για Τσίπρα: Μπορεί να δημιουργήσει μια ανακατωσούρα
07:23
Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
07:19