Αναβλήθηκε η δίκη του αστυνομικού στη Βέροια που κατηγορείται για τον θάνατο ανηλίκου
Αίθουσα δικαστηρίου
Intime News (φωτογραφία αρχείου)Στην αναβολή της δίκης του 37χρονου αστυνομικού που κατηγορείται για το θάνατο ενός 16χρονου έπειτα από καταδίωξη στη Δυτική Θεσσαλονίκη πριν από δύο χρόνια, προχώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Βέροιας.
Το Δικαστήριο Βέροιας, έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής που υπέβαλε η υπεράσπισή του αστυφύλακα (λόγω κωλύματος στο πρόσωπο ενός εκ των συνηγόρων). Η υπόθεση αναμένεται να προσδιοριστεί σε νέα ημερομηνία από τον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο αστυνομικός διώκεται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για εκτέλεση παράνομων πυροβολισμών.
Μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βέροια: Ξεκινά σήμερα η δίκη για τον θάνατο 16χρονου που σκοτώθηκε μετά από αστυνομική καταδίωξη
Ανελέητο σφυροκόπημα στο Λίβανο: 12 νεκροί από τα σφοδρά χτυπήματα του IDF - «Χτυπήσαμε τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν» λέει το Ισραήλ
11:34
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
11:29
Η Τουρκία ανακοίνωσε την ανάπτυξη από το ΝΑΤΟ νέου συστήματος Patriot στο Ιντσιρλίκ
11:19
Οι 14 παρεμβάσεις για την πάταξη της γραφειοκρατίας - Στη Βουλή το νομοσχέδιο
11:16