Παντογράφος συρμού εκτοξεύτηκε σε αποβάθρα στο σταθμό «Ελ. Βενιζέλος»
Συναγερμός σήμανε την Δευτέρα (13/1) στον σταθμό του μετρό «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν παντογράφος εκτοξεύτηκε σε αποβάθρα.
Εικόνες από το περιστατικό δημοσίευσε το σωματείο των μηχανοδηγών «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης».
Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Σύμφωνα με την Hellenic Train, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε κατά την άφιξη του συρμού στην αποβάθρα για την αποβίβαση των επιβατών.
Ο παντογράφος είναι ο μηχανισμός που συνδέει τον συρμό με την εναέρια ηλεκτροφόρα γραμμή, εξασφαλίζοντας την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση δεν σημειώθηκε «κανένα απρόοπτο» και η εταιρεία «προχωρά στη διερεύνηση του περιστατικού προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του συμβάντος».
ΧΡΗΜΑ
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια λυκείου στα Χανιά
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Βουλγαρία: Η Σόφια υποδέχεται την πρώτη παρτίδα μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 70
23:55
ΕΛΛΑΔΑ
Αλλαγές στα τιμολόγια του νερού - Η εισήγηση της ΕΥΔΑΠ στην ΡΑΑΕΥ
23:51
ΠΟΛΙΤΙΚΗ