Ροδόπη: Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς νεφροπαθών από άνδρες της ΕΜΑΚ
Ανανεώθηκε:
Διασώστης της ΕΜΑΚ
INTIME NEWS (φωτογραφία αρχείου)Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (14/01), επιχείρηση μεταφοράς νεφροπαθών, από την 4η ΕΜΑΚ, στην Ροδόπη, προκειμένου δύο άνθρωποι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για την προγραμματισμένη αιμοκάθαρση τους.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ επιχειρούν να μεταφέρουν από τον ορεινό οικισμό Εσοχής του Δήμου Αρριανών, σε υψόμετρο τετρακοσίων μέτρων, έναν άνδρα και μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας, νεφροπαθών, στην Κομοτηνή, προκειμένου να υποβληθούν στην προγραμματισμένη αιμοκάθαρσή τους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ επιχειρούν δύο οχήματα της 4ης ΕΜΑΚ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ένα μηχάνημα έργου (γκρέιντερ-“αλατιέρα”) της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Μανώλη Ταπατζά.
Η περιοχή είναι καλυμένη από όγκους χιονιού.
Δένδιας: Η Τουρκία δεν έχει λόγο να εκνευρίζεται με την άφιξη της φρεγάτας Κίμων (vid)
20:50
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραλαβή της φρεγάτας «Κίμων»
20:44
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες - Κυρώθηκε η συμφωνία με τη Hellenic Train
20:36
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27