Ροδόπη: Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς νεφροπαθών από άνδρες της ΕΜΑΚ
Ανανεώθηκε:
Διασώστης της ΕΜΑΚ
INTIME NEWS (φωτογραφία αρχείου)Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (14/01), επιχείρηση μεταφοράς νεφροπαθών, από την 4η ΕΜΑΚ, στην Ροδόπη, προκειμένου δύο άνθρωποι να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για την προγραμματισμένη αιμοκάθαρση τους.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ επιχειρούν να μεταφέρουν από τον ορεινό οικισμό Εσοχής του Δήμου Αρριανών, σε υψόμετρο τετρακοσίων μέτρων, έναν άνδρα και μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας, νεφροπαθών, στην Κομοτηνή, προκειμένου να υποβληθούν στην προγραμματισμένη αιμοκάθαρσή τους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ επιχειρούν δύο οχήματα της 4ης ΕΜΑΚ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ένα μηχάνημα έργου (γκρέιντερ-“αλατιέρα”) της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Μανώλη Ταπατζά.
Η περιοχή είναι καλυμένη από όγκους χιονιού.
Βασίλης Τζιγκούρας: Από το 2015 μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει πάνω από 2.500 αμαξίδια για ζώα
18:00
ΕΞΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2026: Πώς θα βγουν περισσότερα σπίτια στην αγορά – Οι λύσεις για το στεγαστικό
17:49
ΗΠΑ: Ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ
17:37
Νέο αεροπλανοφόρο για τη Γαλλία ανακοίνωσε ο Μακρόν - Θα αντικαταστήσει το Charles de Gaulle
17:25